תולעים בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/10/2004 | 21:43 | מאת: מגי

בתי בת 12 סובלת מתולעים בקיבה נתתי לה כדורים וורמקס זה עובר ושוב חוזר ככה שנים בתי לא מפותחת לגילה אני לא יודעת עים יש קשר אין לה גם תאבון שאלתי האם יש בדיקת אולטראסאונד בבטן שמגלה תולעים בבטן באיזור הזה? ועים כן אולי כדורים מסוג שונה היא צריכה ? האם יש קשר בין תולעים בקיבה לחוסר התפתחות ?

10/10/2004 | 23:09 | מאת: ד"ר אייל גל

נדיר שתולעים יגרמו פגיעה בהתפתחות, אין בדיקת אולטראסאונד לתולעים אלא בדיקת צואה. פני לפורום גסטרו ילדים או למומחה למחלות זיהומיות. ד"ר גל

21/10/2004 | 21:32 | מאת: א

מה הסימפטומים שיש תולעים איזה טיפול יש נגד תולעים האם גם לאנשים מבוגרים יש תולעים האם יש תרופה ללא מרשם הגד תולעים? האם רצוי לקחת תרופה נגד תולעים גם שאין תולעים? האם יש תרופה מצמחים טבעיים נגד תולעים?

21/06/2007 | 09:39 | מאת: יפה

אני אמא לבחור בן 19 שאובחנו אצלו חיידקי הליקובקטור ואנטיביוטיקה לא עוזרת אולי תוכל להפנות אותי למידע על החיידק או לדרכי טיפול יעילים, אודה לך מאוד על תשובה מעמיקה כי אני מיואשת. תודה וים נעים - יפה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול