רפלוקס חוזר המשך שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/10/2004 | 11:22 | מאת: יוסי

שלום ד"ר בהמשך לשאלתי ולתשובתך לגבי רפלוקס חוזר המתבטאים בכאבי חזה המלצת לי להבדק כדי לשלול בעיות לב. עשיתי בדיקת א.ק.ג ובדיקת לב במאמץ ארגומטריה שהיו תקינות.האם בדיקות אלו מספיקות?הבנתי שרפלוקס מתבטא בכאבי חזה, צריבות ולחצים בחזה במיוחד לאחר אוכל.אני לפני צלום ושט וקיבה האם זה מספיק על מנת לודא שאני סובל מרפלוקס? תודה על עזרתך

08/10/2004 | 14:15 | מאת: ד"ר אייל גל

צילום וושט קיבה אינה בדיקה טובה לגילוי רפלוקס ואני ממליץ בדרך כלל על גסטרוסקופיה שהיא מדוייקת יותר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול