טחורים ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2004 | 15:20 | מאת: pollito

אני בת 31.5. בדרך כלל אני סובלת מעצירות ומיציאות של פעם ביומיים. בימים האחרונים התחלתי להרגיש כאב באזור פי הטבעת. לפי כל מה שקראתי זה נראה כמו טחורים. קניתי משחה בבית המרקחת (כזו שלא דורשת מרשם) והיא מאוד עזרה לי בהתחלה. אבל ביום האחרון אני שמה לב שהמשחה לא עוזרת והתופעה נמשכת. אני רוצה לציין שאני לא מרגישה גרד ולא רואה כל דימום. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

08/10/2004 | 13:51 | מאת: ד"ר אייל גל

את צריכה להבדק ע"י רופא, אין דרך לאבחן את הבעיה דרך האינטרנט. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול