זוטון-תופעות לואי?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2004 | 15:19 | מאת: רוני

לד'ר גל שלום וברכה, טופלתי לאחרונה בזוטון,טיפול מוצלח למניעת ריפלוקס ודיכוי צרבת חריפה.המינון שניתן לי היה ל3 חדשים-30מג. לפני כשבוע- עשרה ימים סיימתי את מלא התקופה.במהלך התקופה התפתחה עצירות וקושי . עכשיו,כשסיימתי את הטיפול- התהפך התסמין-ומידי יום-יומיים אני משלשל. יצוין כי לפני נטילת הזוטון לא היתה לי כל בעיה בנושא יציאות.אני חוזר ומציין גם כי הטיפול עצמו של התרופה הועיל למטרתה.השאלה האם לא נגרם נזק בכיוון אחר. אנא עצתך הטובה. תודה רבה.

08/10/2004 | 13:50 | מאת: ד"ר אייל גל

זוטון ותרופות אחרות ממשפחה זו יכולים לגרום שינויים ביציאות כמו עצירו או שלשול, בכל מקרה לא מדובר בבעייה בלתי הפיכה ולרב חולפת מספר ימים עד שבועות מסיום הטיפול. ד"ר גל

10/10/2004 | 16:44 | מאת: רוני

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול