צריבה בבטן לאחר אכילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2004 | 22:53 | מאת: נופר

ערב טוב וחג שמח!! מאז ומתמיד היתה לי קיבה רגישה, לאחרונה אני מרגישה שאחרי שאני אוכלת משהו קצת חריף או חמוץ (עגבניה למשל) יש לי צריבה בבטן... מאוד לא נעים... חוץ מזה יש לי בחילות לעיתים קרובות. מה עושים?? תודה מראש!!! נופר.

07/10/2004 | 12:56 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שיש דלקת בקיבה או בוושט, מומלץ להבדק ע"י רופא גסטרו ולטפל בעניין. ד"ר גל

02/11/2004 | 14:22 | מאת: סיון

שלום, שאלתי הינה כדלהלן: אדם שנחזה כסובל בעבר מתופעות של דלקת במעיים כולל כאבי בטן עזים, שלשולים וחום ועבר בדיקת קלנוסקופיה אשר במהלכה הוצא פוליפ שנמצא לא סרטני ועלה כי לא מדובר בדלקת מעיים וממשיך לסבול מכאבי בטן תחתונה וצריבות בבטן התחתונה חוזרות ונשנות, ממה יכולים לנבוע תופעות אלה? יצויין עוד כי אדם זה עבר גם ניתוח להוצאת כיס המרה בעבר. לתשובתכם אודה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול