המשך מלמטה ותודה רבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2004 | 21:42 | מאת: טלי

רשמתה לי למטה האם לקחו ביופסיה למל.... מה זה אני יודעת שלקחו ביופסיה מהמעי הגס לשלילת קרון-קוליטיס למה הבדיקה הזו ? ועוד שאלה האם בברזל טבעי יכול לעשות כליניקה של שימוש בחומרים משלשלים ללא נטילה של חומר משלשל.

06/10/2004 | 21:46 | מאת: טלי

ראיתי שעניתה על השאלה של הברזל הטבעי האך האם החומרים שצינתה נמצאים בברזל טבעי ?למטה אז למה התכוונתה בביופסיה

06/10/2004 | 23:42 | מאת: כפיר

לגבי כל מחלות הספיגה כולל קרוהן

07/10/2004 | 12:54 | מאת: ד"ר אייל גל

התכוונתי אם האבחנה של מלנוזיס (פיגמנטציה של המעי הגס) אושרה ע"י ביופסיה. אם לדבריך נלקחו ביופסיות אז כנראה שזו האבחנה. לגבי הברזל הוא לא יוצר פיגמנטציה כזו אך יכול לגרום לשלשול או עצירות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול