בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/10/2004 | 23:01 | מאת: טלי

בבדיקת קולונסוקופיה נמצא ממצא של שמוש בחומר משלשל כרוני בחיים שלי אני לא השתמשתי וגם הרופא שלי הגסטרולוגית בטוחה שלא השתמשתי כי היא מכירה אותי וראתה את הסבל שלי בבתי חולים באישפוז בגלל השילשוליים בילתי פוסקים .במשך חודש הההיתי בבית חולים השאלה שלי היא שני חושבת ממה זה יכול להיות כי אנו חיפשנו אולי ממקור תזונתאי הופיעה ממצא זה אך ללא מוצא האם זה יכול להיות מברזל טבעי של סולגר או ברזל טבעי של חברת ליף כי חצי שעה לאחר שאני לוקחת אתם אני סמה לב שיש לי שילשולים ולכן הפסקתי לקחת עד שאני יראה את הרופא ב31/10 אז הממצא יכול לבוא מהברזל הטבעי אולי שם יש חומרים משלשלים?

06/10/2004 | 12:42 | מאת: יובל

אם השלשולים הפסיקו אז זה מזה ברור. בשביל מה להציק לרופאים המכובדים כאן בשטויות? בשביל מה את לוקחת ברזל טבעי?! תוכלי סטייק או חצילים או כבד יותר טעים ויותר בריא. אם גם זה גורם לך לשלשל אז לפחות יש לך סיבה טובה לזה.

06/10/2004 | 15:30 | מאת: טלי

השילשולים לא הפסיקו פשוט הם פחות הברור הוא בגלל אנמיה המוגלובין 8-9 והכאב בטן אני אוכלת טוב מכול איבות המזון ובמיוחד הרבה כבד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול