קולונסקופיה וגסטרוסקופיה...האם ניתן לבצע באותו ses

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/10/2004 | 17:17 | מאת: אלידה

רצה הגורל ועלי לעבור קולונסקופיה וגסטרוסקופיה, אצל אותה גסטרואנטרולוגית (שכרגע בחופשה). האם לדעתך, ד"ר גל ניתן לתפוס טרמפ ולבצע את שתי הבדיקות תחת אותו טשטוש? ובאותה הזדמנות גם יחד?

06/10/2004 | 10:37 | מאת: סימונה

אני עברתי פעמיים ואצל שני רופאים שונים את שתי הבדיקות ביחד. הרבה בריאות סימונה

06/10/2004 | 18:56 | מאת: ד"ר אייל גל

הדבר נעשה לעתים כשיש צורך לעבור את שתי הבדיקות. הבעיה העיקרית היא ניפוח אוויר משני הצדדים בזמן הבדיקות הגורם לנפיחות רבה של הבטן אך מעבר לכך אין בעיה מיוחדת. ד"ר גל

07/10/2004 | 08:06 | מאת: אלידה

ראשית, תודה רבה... שנית - למרות האפשרות הטכנית - מה המלצתך האישית? "זבנג וגמרנו" עם כל העינויים יחד או הפרדה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול