מחקר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/10/2004 | 18:15 | מאת: שרית

רציתי לדעת פרטים לגבי המחקר שיש אצלכם בבלינסון במחלת קרוהן לגבי החלבון, האם זה כמו הרמיקייד, רק שזה לא מנוגדנים של עכבר? והאם מי שמקבל כל חודשים את הרמיקייד גם מתאים לקבל את הטיפול? תודה

05/10/2004 | 13:47 | מאת: ד"ר אייל גל

החומר הניתן במחקר דומה בפעולתו לרמיקייד, החלבון הוא ממקור "אנושי" ולכן צפוייה פחות התפתחות של נוגדנים נגדו והוא ניתן בזריקה תוך שרירית. חולים שהגיבו לרמיקייד ולא יכולים להמשיך לקבל אותו מסיבות מנהליות יכולים להכנס למחקר. חולים שפיתחו תגובה לא רצויה לרמיקייד או לא הגיבו לטיפול לא יוכלו להכנס למחקר. ניתן לקבל פרטים נוספים ממתאמת המחקר תמי לפי הטלפון במודעה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול