כאבים באזור הכיבה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/10/2004 | 09:49 | מאת: רבקה'לה

שלום ומועדים לשמחה! ה עושים דוקטור ,שכל הזמן יש לי כאבים באיזור הבטן העליונה .אני עושה כל כמה שנים בדיקות גסטרו ,וטיפול .אבל כל הזמן הכאבים נמשכים בכל האיזור של הושט,והחזה .מקבלת תרופה בשם זנטאב,ולא מתמידה.מה לעשות, כי לאכול אני לא כל כך אוכלת ,חלבי זה הורג אותי, עגבניות מחסלות אותי, בקיצור כל מה שטעים הורג אותי. מה עושים אייך אפשר להמשיך ככה. בבקשה עזור לי.

04/10/2004 | 23:43 | מאת: ד"ר אייל גל

מכתבך אינו מפרט מה הבעיות שנמצאו בבדיקות והאם קיבלת טיפולים אחרים חוץ מזנטג. במידה שמדובר בבעיה של רפלוקס או כיב בעבר הרי לעתים יש להשתמש בתרופות חזקות יותר ממשפחת הלוסק ולהקפיד על טיפול קבוע ולא רק מתי שכואב, עליך להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הבירור. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול