תרופות המכילות לקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 23:16 | מאת: אם מודאגת

ביתי בת 22 סובלת מרגישות ללקטוז (בינונית) ומעי רגיז (הכל מאובחן בבדיקות). לצורך נסיעה לדרום אמריקה היא מצטיידת בתרופות, ומתברר כי בחלק גדול מהן מופיע לקטוז כמרכיב לא פעיל. האם היא יכולה לקחת אותן? האם יש תחליפים לתרופות אלה? התרופות: Lariam Pramin Loperid Loratadin אודה לתשובתכם המהירה (היא נוסעת בשבוע הבא... )

04/10/2004 | 23:39 | מאת: ד"ר אייל גל

יש תרופות רבות המכילות לקטוז אך בד"כ מדובר על כמויות של מיליגרמים בודדים שקשה להניח שיגרמו לתופעות לוואי גם באנשים עם אי סבילות ללקטוז. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול