טחורים ושריטות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 20:21 | מאת: DDD

שלום, אני בן 30. בריא - בעל נתונים ממוצעים (משקל וגובה). לפני כחודשיים פי הטבעת החל לגרד לי - ואפילו הרגשתי יובש בפי הטבעת. באותם הימים הופיעו "חתכים" באיזור החור. "חתכים" אלו כאבו במיוחד בזמן היציאה והניגוב. בזמן הניגוב אפילו ראיתי נקודות קטנות של דם מהחתכים. לאחר מספר ימים הופיע טחור בפי הטבעת - בהמלצת רופא המשפחה השתמשתי במשחה מסוג פרוקטו-גליוינול במשך שבוע הטחור נעלם אולם מאז אני חש כאבים (קלים אך מעצבנים) בפי הטבעת. במיוחד כאשר אני מכווץ אותו. מאז, אני סובל מהופעת החתכים בקרבת פי הטבעת וכאבים בזמן כיווצו. אני משתמש באופן קבוע במשחות מקילות מסוג עדינול וביבי פסטה. * אציין שרוב שעות היום אני במצב של ישיבה. 1. מה עלי לעשות? 2. האם להמשיך להשתמש בעדינול עד אשר ישתפר המצב? 3. מה לדעתך הסיבה לבעיות הנ"ל? תודה DDD

04/10/2004 | 23:35 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שאתה סובל מיציאות קשות הגורמות לפציעה של פי הטבעת או שקיימת בעיה אחרת באיזור כמו פטרת, פנה לפרוקטולוג על מנת לבדוק מה הבעייה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול