כאבי בטן,סחרחורות ושלשולים-מבקשת תשובה דחופה!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 13:59 | מאת: סטלה

שלום אתמול הייתי במיון בגלל התופעות הנ"ל. אני עדיין לא מרגישה טוב, הרופאים איתרו אצלי חיידק בבטן וטוענים שהוא אמור לעבור תוך יומיים שלושה. אני ממש לא מרגישה טוב, והכאבים בבטן באים והולכים. כמו כן אני מרגישה חולשה מאוד חזקה. שתיתי היום כבר ליטר וחצי של מים ואני ממשיכה לשתות. תאבון אין לי כל כך. אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי. האם זה באמת לוקח יומיים-שלושה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להפסיק את הבחילה/חולשה/כאבי הראש? תודה רבה

04/10/2004 | 23:29 | מאת: ד"ר אייל גל

קצת קשה להתייחס למחלה חריפה דרך הפורום בלי לבדוק את החולה. רב המקרים האלו הם זיהומיים (ויראליים או חיידקיים) וחולפים מעצמם תוך מספר ימים, ניתן לקבל תרופות להקלה על הסימפטומים מרופא המשפחה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול