מחלת הקרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 13:40 | מאת: א.ת.א

שלום. רציתי לדעת מהן הגבלות האכילה החלות על אדם החולה במחלת הקרוהן? בתודה מראש.

03/10/2004 | 21:40 | מאת: נעמה

03/10/2004 | 21:57 | מאת: ד"ר אייל גל

לא קיימות הגבלות ברורות. בחולים הסובלים מהצרויות במעי הדק מומלץ להמנע מירקות עלים או שמכילים סיבים גסים ומומלץ לקלף פירות וירקות לפני האכילה. ד"ר גל

04/10/2004 | 00:08 | מאת: ריקי

לא.ת.א. שלום מכיוון שזה פורום רפואי זה לא המקום לשמוע מ"בעלי נסיון". אבל אם אתה מעוניין אתה מוזמן לפורום התמיכה שניהולה של טליה ותשמע דעות שונות ומגוונות, כל אחד מהנסיון האישי שלו. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/55/xPG

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול