כל הגוף שלי צהוב !

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 09:24 | מאת: יניב

בעיקר בידים ובפנים אבל זה משתנה במשך היום אני בן 36 בריא בד"כ בבדיקת כבד שהגיעה היום כל הבילירובין יצאו תקין בנורמה alkp 76.3 alt 80 ast 43 ggt 103 לאורך 10 השנים האחרונות תפקודי הכבד פחות או יותר זהות אולטראסאונד יצא תקין מה יכולה להיות הבעייה שבגינה אני צהוב כ"כ תודה מראש

03/10/2004 | 21:36 | מאת: ד"ר אייל גל

אולי אתה אוכל הרבה גזר או ירקות כתומים אחרים, או משתמש בויטמין A או שזהו גוון העור שלך. בדרך כלל צהבת אמיתית רואים בלחמיות (הלבן של העיניים) יותר טוב מאשר בעור. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול