תודה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 02:15 | מאת: יעל :)

רציתי להודות לך על התשובה! (ד"ר גל) ולהגיד לכם כל הכבוד על העבודה המופלאה שאתם עושים ועוד מוצאים זמן לענות לשאלות בפורום . ואני מאחלת לכם שנה עבודה (ואני מקווה בלי עבודה)

03/10/2004 | 21:30 | מאת: ד"ר אייל גל

תודה ושנה טובה גם לך. ד"ר גל

13/08/2007 | 18:01 | מאת: עמי קדוש

שלום רב, יש לי חיידק הליקובקטר ואני סובל ממנו מזה כ - 9 חודשים. פעמיים בחודשים האחרונים לקחתי את הטיפול המסורתי של חודש טיפול בכדורים רבים שעשו לי רע מאוד. בנוסף לאי הנוחות שנגרמה לי מלקיחת הכדורים עד היום הטיפול לא עזר. האם יש טיפול אחר שסיכוייו להצליח גבוהים יותר ? בכבוד רב, עמי קדוש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול