תינוק אלרגי לחלב פרה ולחלב סויה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/10/2004 | 11:38 | מאת: רונית

תינוק בן חודשיים ושלושה שבועות. משקלו מעל 5 ק"ג. אוכל מיום לידתו סימילק. עלה יפה במשקל עד היום. לפני 10 ימים החל לשלשל. הרופאה המליצה לעבור לסימילאק צמחי, בתוספת דיסת אורז.לאחר 8 ימים, כשכמעט לא חל שיפור במצב השלשולים, החל לפלוט כמויות רבות, רופאת הילדים החליטה שיש להאכילו מהיום והלאה למשך מחצית השנה הבאה ב"פרוגסטמין". האם תוכלו להבהיר לי במה דברים אמורים? אני רוצה לפנות ליעוץ אצל מומחה. תוכלו להפנות אותי לאדם המתאים? תודה.

02/10/2004 | 21:59 | מאת: נעמה

בהנחיה שתופנו לפורום גאסטרט ילדים - להלן הפורום בהנהלתו של דר' וסרמן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=536

02/10/2004 | 23:24 | מאת: ד"ר אייל גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול