דקירות עזות ברקטום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/10/2004 | 01:32 | מאת: סוני

יש לי כאבים באיזור הרקטום קשה לי לאתר בדיוק אבל הכאב הוא חזק קצר כאילו דוקרים אותי באיזור הפנימי של הרקטום מבפנים. הכאבים לא כשורים ליציאות ויכולים להעלם ולחזור למספר שעות כאשר הכאב מופיע לסרוגין כמה דקות בלי כאב ואז מגיע גל של כמה שניות של כאב חזק ובלתי נסבל. הכאבים התחילו לפני המון זמן אבל רק לאחרונה זה התחיל להתריד אותי. לפעמים שינוי תנוחה עוזר עד שעובר ההתקף. ברצוני לדעת מה זה הדבר הזה??? ואיך ניתן לטפל?

02/10/2004 | 21:51 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר על כאבים מסוג proctalgia fugax שהם כאבים באיזור פי הטבעת ממקור עצבי, עלייך להתיעץ עם פרוקטלוג כדי לוודא שאין מחלה באיזור פי הטבעת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול