לוסק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/10/2004 | 00:43 | מאת: alex

אני בן 40 סובל מצרבת די משמעותיות מדי פעם (פעם ב2-3 ימים) וזה די מציק לי. חוץ מזה אני בריא. האם עליי ליטול לוסק (או תרופות מהמשפחה שלו) באופן קבוע או אפשר לסרוגין, ואם קבוע אז לאיזו תקופה שאפשר אחרי זה לנסות להפסיק? אולי לא חייבים לוסק ואפשר להסתפק בתרופות ממשפחת גסטרו ? איך מחליטים? האם צריך גסטרוסקופיה מתי שהו? (אין לי כאבי בטן, רק צרבת)

02/10/2004 | 21:49 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שאתה זקוק לטיפול קבוע בלוסק או תרופה אחרת אך לפני כן עליך להבדק ע"י גסטרואנטרולוג ולעבור גסטרוסקופיה על מנת לשלול סיבוכים של רפלוקס ולאמוד את חומרת המחלה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול