קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/10/2004 | 14:10 | מאת: אבי

בבדיקת קולונוסקופיה קיבלתי דף הסבר לגבי ההכנה לבדיקה ובין היתר היה רשום שם שמותר לאכול מוצרי חלב ללא הגבלה ולעומת זו בבדיקת הקולונסקופיה הוירטואלית רשום בדף הסבר שאסור לאכול מוצרי חלב בכלל כהכנה לבדיקה רציתי לדעת מה הסיבה לכך ומה הנכון מבין שניהם והאם בשני הבדיקות מותר לאכול למשל ריבת מישמשים ? והסיבה שאני שואל את כל זה היא שאני צריך להתכונן לשתי הבדיקות באותו יום ?

01/10/2004 | 17:02 | מאת: ד"ר אייל גל

קיים שוני בין מכונים שונים לגבי צורת ההכנה. אני דוגל בשתיית נוזלים צלולים בלבד ביום שלפני הבדיקה (24 שעות). דרך אגב, מדוע אתה מבצע את 2 הבדיקות באותו יום? ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול