כאבי בטן ממושכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/10/2004 | 13:51 | מאת: יעל :)

שלום! אני בת 20 לפני כחודשיים עברתי ניתוח לכריתת התוספתן אשר לא היה מודלק! (אולם הוא היה חסום). לאחר הניתוח המשיכו הכאבים וכמו כן גם החום (חום מתון עד 38 שלוש ארבע פעמים בשבוע). ערכו לי בדיקת אולטרה סאונד אשר נמצא המטומה בגודל של 35*9 מ"מ, לאחר שבועיים ביצעו לי בדיקת סי טי ושקיפות מעיים דקים ושתי הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין. כמו כן בוצעו לי בדיקות דם אשר יצאו תקינות ולא הצביעו על זיהום. אומנם ישנה מגמת שיפור מבחינת הכאבים (אולם עדיין קיימים הכאבים בעיקר בבטן ימנית תחותונה ואמצעית) ועדיין קיים חום מדי פעם עד 38. האם זהו וירוס שיעבור עם הזמן, או שמה מסתתרת בעיה כלשהי שיש לבדוק? תודה רבה, וחג שמח!

01/10/2004 | 17:00 | מאת: ד"ר אייל גל

קצת קשה לדעת מה הגורם, ייתכן שמדובר בזיהום החולף באיטיות או שההמטומה הנספגת גרמה לחום. בשלב זה עלייך להמשיך במעקב . ד"ר גל

25/10/2004 | 20:29 | מאת: זהבית

אחותי סובלת מכאבי בטן עליונה עזים במשך שנתיים ולא מוצאים מה יש לה, כרגע היא בהריון שלוש שבועות רוצים לעשות לה בדיקת אמורי האם זה מסכן את עובר האם הבדיקה תמצא מה יש לה האם זה פיתרון

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול