עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/09/2004 | 23:17 | מאת: דניאל

שלום לכם אני כבת 52 מזה שלשה שבועות סובלת מעצירות. הייתי בביקורת אצל גסטרואנטרולוג ונתן לי תרופה בשם konsyl התרופה עדיין לא השפיעה עלי,האם צניחת רחם זו תופעה שיכולה לגרום לעצירות,והאפ יש איזה התעמלות מתקנת שאתם ממליצים עליה תודה

01/10/2004 | 16:51 | מאת: ד"ר אייל גל

צניחת רחם קשורה לצניחה של רצפת האגן וכתוצאה מכך יכולה להגרם בעיה ביציאות. בכל אופן עצירות חדשה בגילך דורשת בירור מעמיק ע"י קולונוסקופיה ואם היא תקינה יש לבדוק את רצפת האגן. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול