כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/09/2004 | 02:35 | מאת: סימונה

שלום רב אני חולה בקוליטיס כיבית. כרגע הבדיקות תקינות אני סובלת מכאבי בטן ושום משכך כאבים לא עוזר לי פרט למורפיום. אתמול הייתי במיון וקבלתי עירוי עם פפברין וזנתק, זריקת וולטרן וזריקת פלקסין. שום דבר לא עזר. מכיוון שהגעתי עם הרכב ולא היה מי שינהג חזרה הרופא החליט לשחרר אותי הביתה ושבבית אקח כדור M.I.R יחד עם פרמין. אחרי כשעה שלקחתי את הכדור עדיין לא היתה הטבה. למזללי הכדורים גרמו לי להרדם. אני מיואשת ולא יודעת כבר מה לעשות. אודה על תשובתך חג שמח סימונה

30/09/2004 | 09:13 | מאת: סימונה

שכחתי לציין שכל הבדיקות תקינות פרט לשקיעת דם מוחשת שבגרך כלל אצלי היא מוחשת. בשנים האחרונות זכיתי לראות שקיעת דם רגילה רק אחרי שקבלתי סטרואידים.

30/09/2004 | 15:07 | מאת: ד"ר אייל גל

מצטער אך זו לא בעיה שניתן לפתור בפורום אלא רק ע"י הרופאים המטפלים. מחלת הקוליטיס לרב אינה מתבטאת בכאבים אלא במצבים חריפים המלווים כמעט תמיד בשלשולים קשים ודימום. רצוי לבדוק במקרה זה אם לא קיימת מחלת קרוה'ן של המעי הדק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול