קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/09/2004 | 16:40 | מאת: אלי

לאחר שעברתי את מירב בדיקות הגסטרו תוצאות תקינות . עברתי לאחרונה בדיקת מיפוי התרוקנות הקיבה התוצאה היתרונות איטית . אני מרגיש נפיחות בצד שמאל של הבטן עם הרבה מאוד גרפסים. הרגשה לא טובה כול הזמן.אני מטופל במודל. אבקש עזרה לפתור את הבעיה. בתודה מראש וחג שמח.

29/09/2004 | 19:31 | מאת: ד"ר אייל גל

לבעיה של התרוקנות לא תקינה של הקיבה אין היום פתרונות טובים. לרוב מנסים תרופות העוזרות בהתרוקנות הקיבה כגון מוטיליום. כמו כן יש להקפיד על ארוחות קטנות עם מיעוט של שומן וחלבון בעיקר בערב. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול