בנוגע לכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/09/2004 | 12:32 | מאת: יעל

שמי יעל ואני בת 20. אני סובלת מזה כחצי שנה מכאבי בטן שבדר"כ מתחילים אחרי האוכל. ערכתי בדיקות שונות ונאמר לי שכל הבדיקות תקינות ולא אותר חיידק מסוים או כל בעיה אחרת שהיא. אודה לכם אם תוכלו לנסות ולכוון אותי למקור הבעיה. בתודה מראש, יעל

29/09/2004 | 19:26 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שיש לך בעיה נפוצה הקרוייה תסמונת המעי הרגיש הגורמת כאבי בטן ושינויים ביציאות. ד"ר גל

30/09/2004 | 15:51 | מאת: יעל

תודה שענית לשאלתי. כעת ברצוני לדעת בבקשה האם ניתן לעשות דבר מה עם כאבי הבטן הללו? האם תופעה זו דורשת טיפול תרופתי?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול