רופא פרטי מומחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/09/2004 | 00:55 | מאת: מוטי

שלום אימי מאושפזת במצב לא טוב בביהח מאיר עקב בדיקת גסטרו שעברה ויצרה אצלה דימום פנימי. הרופאים מחפשים פיתרון לבעיה שיש לה כבר חודשים ולא מוצאים. ברגע שמצבהישתפר אני רוצה לשנות צוות רפואי(כרגע בביהח מאיר בכפס) ולהפנות אותה לרופא מומחה פרטי לתחום הגסטרו. יש למישהו הצעות/המלצות? הענין דחוף!!!! המלצות על ביהח כלשהוא בארץ? רופא ספציפי?

29/09/2004 | 01:48 | מאת: נעמה

תפנה לפורום התמיכה של דוקטורס, בניהולה של טליה. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/55/xPG

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול