לנטון וצרה ושמה צרבת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/09/2004 | 23:58 | מאת: רוני

לד'ר גל שלום וברכה, בשנה האחרונה החריפו מאוד אצלי תופעות הצרבות.הן חריפות יותר ומגיבות במהירות ובעוצמה למתוק מאוד או חריף. (אני בן 46). נבדקתי (דם,גסטרוסקופיה) והכל תקין. מטופל בלנטון 30. שאלותי- 1.האם לקיחת לנטון בקביעות- פעם ביום בבקר-לאורך זמן ממושך- עלולה לגרום נזק לטווח ארוך? (אני לוקח כבר 4 חדשים.הכדור מאוד עוזר אבל גורם לתופעת יובש קל בגרון). 2.האם עדיף ליטול זוטון על לנטון? 3.האם יש אלטרנטיבה טבעית כלשהי? מבקש לציין כי לוסק שאותו ניסיתי -לא הועיל. אודה מאוד לתשובתך.

29/09/2004 | 18:54 | מאת: ד"ר אייל גל

ככל הידוע לנטון או זוטון אינם גורמים לבעיות בשימוש בטווח ארוך בדומה ללוסק. לנטון הוא פשוט גנריקה של זוטון ומדובר באותו חומר פעיל. ד"ר גל

30/09/2004 | 16:24 | מאת: רוני

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול