שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/09/2004 | 22:52 | מאת: שושי

לד"ר שלום רב אני בת 47 ומיזה כחודשיים סובלת מתופעה של בחילות והקאות בתדירות של בערך כל 3-4 ימים. כבר בבוקר איך שאני קמה אני מיד חשה בהרגשה מוזרה בקיבה וזה כבר מודיע לי כי במשך היום אני אקיא. (נשמע מוזר?) גם מחשבה על אוכל גורמת לי מיד הרגשת בחילה. הייתי אצל רופא המשפחה והוא נתן לי כדורים בשם מוטיליום 3 פעמים ביום. יש לציין כי הפסקתי את לקיחת הכדורים כי גרמו לי בחילה יותר חזקה. בצילום רנטגן של הקיבה נשלל כיב קיבה. אבקש לקבל את חוות דעתך בנושא כי אני די מודאגת. בברכת שנה טובה וחג שמח

29/09/2004 | 18:50 | מאת: ד"ר אייל גל

לבחילות והקאות יכולות להיות סיבות מרובות שחלקן לא במערכת העיכול (תרופות מסויימות, לחץ נפשי, בעיות נוירולוגיות ועוד) . כדאי להתייעץ ברופא המשפחה ובגסטרואנטרולוג, ולבצע גסטרוסקופיה לשלילת רפלוקס או דלקת קיבה ולחפש אחר סיבות אחרות למצב. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול