תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/09/2004 | 08:30 | מאת: יעל ק.

לאחר שנים של התקפות חודשיות כאבי בטן חזקים (ללא שלישול ולא עצריות)לפני 3 שבועות עברתי בדיקה קולונוסקופיה. לקחו פוליפ לביופסיה ותוצאות: tubular adenoma with low grade dyslasia דורש עוד קונולוסוקפיה בעוד 3 שנים. האם זה יכול להיות גורם הכאבים? (מאז הבדיקה לא הייתה לי התקפה)

28/09/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר אייל גל

אלא אם מדובר בפוליפ גדול מאד (מעל 2-3 ס"מ) רב הפוליפים אינם גורמים לסימפטומים. ד"ר גל

28/09/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר אייל גל

אלא אם מדובר בפוליפ גדול מאד (מעל 2-3 ס"מ) רב הפוליפים אינם גורמים לסימפטומים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול