פיסורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/09/2004 | 15:30 | מאת: אריאלה

אובחנ בבדיקה שיש לי פיסורה אני סובלת מכאבים קשים באיזה משחות עלי להשתמש

27/09/2004 | 21:06 | מאת: ד"ר אייל גל

קיימות משחות מסוגים שונים המכילות חומרים מאלחשים וחומרים הגורמים להרפייה של השריר של פי הטבעת, עלייך להתיעץ בכירורג. ד"ר גל

28/09/2004 | 06:18 | מאת: shlomi mor

שלום אריאלה לפני כ- 20 שנים גם לי אובחנה פיסורה, ולאחר שלא הועילו המשחות ושאר הטיפולים, עברתי ניתוח בהרדמה מלאה,עם אשפוז של לילה לפני הניתוח להכנה ולילה לאחר הניתוח, והבעייה נפתרה, יתכן והיום הזמנים התקצרו עם כל ההתפתחות הטכנולוגית ברפואה. תתיעצי עם כירורג. שיהיה לך בהצלחה ורפואה שלמה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול