"רכבות בבטן"

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/09/2004 | 15:09 | מאת: JUDI

שלום לד"ר . יש לי תופעה של "רכבות בבטן", בעת שאני שוכבת במיטה או ישנה, אני מרגישה רעשים כמו זרמים וכמו גזים בבטן, קירקורים וכדומה שבוודאי שמעת על דברים כאלה. מה זה לדעתך ? מה עלי לעשות ? במהלך היום כאשר אני בתנועה אינני חשה בדבר . כל בוקר אני חייבת מייד איך שאני מתעוררת לרוץ לשרותים להתרוקן. בתודה רבה

27/09/2004 | 21:04 | מאת: ד"ר אייל גל

מדובר על פעילות יתר של המעי המופיעה פעמים רבות כחלק מתסמונת המעי הרגיש, הדבר אינו דורש טיפול. ד"ר גל

28/09/2004 | 06:14 | מאת: judi

תודה רבה ד"ר אייל, על ההתיחסות והתשובה המהירה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול