בחילות ואפילו הקאות, וחוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/09/2004 | 09:40 | מאת: יוד אלף

בן שבעים. סוכרתי שתיים. מקבל גלוקופז,דיליטאס ואנלדקס. מאוזן. יש לי תיאבון בריא, ואני אוהב לאכול, הגם שבמשורה. לפני פרק זמן,במשך שבועיים רצופים הרגשתי רע מאד עם האוכל. לא יכול להריח טיגונים,,המאכלים המבושלים ממש ממש לא נעמו לי. והייתי אוכל רק דברים קרים...בעיקרון אהבתי ואוהב ריחות ותבלינים ובדיוק בנושא הזה נפלתי. באותה תקופה הקאתי פעמיים. לאחר שבועים חזרתי למצבי הקודם..אוכל..ונהנה גם מהריחות וגם מהמאכלים לסוגיהם השונים. שאלתי...מה קרה...מה קורה...והאם אני צריך טיפול כלשהו.

27/09/2004 | 19:57 | מאת: ד"ר אייל גל

אם המצב כרגע תקין ממליץ רק לבצע בדיקה כללית אצל רופא המשפחה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול