פתרון אחר?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/09/2004 | 21:24 | מאת: צ.כ

בבדיקת גסרוסקופיה אובחן ריפלוקס בדיקת גסרוסקופיה הרופא הצליץ על לוסק 20 מ"ל 2 פעמים ביום למשך 6 חודשים הוסבר לי מזה ריפלוקס פחות או יותר 1. האם אצתרך לקחת כדורים כל חיי? 2. האם יש פיתרון אחר ומהו? אם זה ניתוח האם הניתחו הזה מסובך? וכיצד הוא מתבצע ? והאם ניתוח זה נפוץ תודה צ.כ !

26/09/2004 | 23:16 | מאת: ד"ר אייל גל

כבר כתבתי על הנושא מספר רב של פעמים תוכל לחפש בפורום לי המילה רפלוקס. כעקרון מדובר בבעיה כרונית שהפתרון הוא לרב תרופתי הניתן לזמן ממושך, הניתוח מתבצע רק במקרים קיצוניים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול