קוליטיס אולצרוזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/09/2004 | 12:46 | מאת: מיכל

שלום רב, זה עתה נתגלתה אצל אבא שלי (בן 64.) המחלה, אנו המשפחה מאוד מודאגים, כרגע הוא מאושפז בבית חולים וקיבלנו מהרופאים אינפורמציה לגבי מצבו והמשך הטיפול, השאלה שלי האם בכל זאת למרות שהמחלה כרונית, האם ניתן לצאת מיזה, האם יש אנשים שבעזרת טיפול טבעוני או תרופות קונבנציונליות יצאו מיזה, אני אשמח לכל מידע אפשרי, העניין די חדש לנו ואנו ממש בלחץ, הפחד הכי גדול זה עניין הניתוח מצב שהרופאים הצביעו כעל אפשרות שעלולה לקרות. בתודה, מיכל

26/09/2004 | 22:01 | מאת: ד"ר אייל גל

מדובר במחלה כרונית אך פרט למקרים קיצוניים רב החולים נכנסים למצב רמיסיה עם טיפול תרופתי וחיים חיים נורמליים. חלק קטן שלא מגיב לטיפול מגיע לניתוח. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול