אניסמוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/09/2004 | 18:54 | מאת: אייל

שלום דר' תקופה ארוכה מאוד אני סובל מכאבים, צריבות וגירויים בפי הטבעת שלעיתים מונעים ממני אף יציאה מהבית., עברתי אין ספור בדיקות, רופאים, ותרופות לא נמצא כלום (לא טחורים,פיסורה, פטריות וכו וכו) ולא עזר כלום. אחרי בדיקת מונומטריה הרופא אמר שאני סובל מאניסמוס ושלח אותי לביו-פידבק. רציתי לשאול אם אניסמוס יכול לגרום לגרויים וצריבות? האם לא יתכן שהאניסמוס נגרם בגלל הגירוים והצריבות? האם יכולה להיות סיבה אחרת? מה עוד אני יכול לעשות, לפחות להקל על הסימפטומים ? אני מיואש לגמרי

25/09/2004 | 21:26 | מאת: ד"ר אייל גל

אניסמוס בעצמו אינו גורם לצריבה אך ייתכן שעקב הלחץ הרב בזמן היציאה נגרמים קרעים מיקרוסקופיים באזור פי הטבעת הגורמים לכאב. בהחלט שווה לנסות את הטיפול בביופידבק לפני שמחפשים תרופות נוספות. ד"ר גל

26/09/2004 | 01:39 | מאת: אייל

תודה על התשובה המהירה אבל: מה כן יכול לגרום לזה????? אני ממש מיואש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול