מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/09/2004 | 15:36 | מאת: גיא

שלום אני בן 30 וסובל כבר שנים ממעי רגיז הבא לידי ביטוי בעיקר בשילשולים וכאבי בטן חזקים במצבי לחץ וחרדה הדבר מאוד מגביל אותי בעיקר בנסיעות למקומות שאיני מכיר כי לרוב קורה שאני צריך להתפנות בדחיפות לשרותים ולא תמיד הדבר אפשרי ואז אני כבר בחרדה עוד לפני שאני נוסע יש לציין כי לאחר שאני מתפנה בד"כ הכאבים נעלמים ישנם חודשים שאני בכלל לא סובל מכאבים או שילשולים וישנם תקופות שהמצב הוא פשוט בילתי ניסבל ביצעתי כבר בדיקות כגון גסטרו סקופיה סיגמואנדוסקופיה וכל הרופאים שביקרתי אומרים שאני סובל ממעי עצבני ואין מה לעשות שאלתי היא האם יש משהו שיכול לפתור את בעיית השילשולים עם הכאבים כבר לצערי למדתי להתמודד אבל השישלולים אינם בשליטתי האם אני יכול לקחת אימודיום מראש לפני כל נסיעה או תקופת לחץ או שישנה תרופה מתאימה יותר בכבוד רב גיא

22/09/2004 | 21:58 | מאת: ד"ר אייל גל

אפשר לקחת אימודיום לפני נסיעה או תרופות אחרות לפי עצת הרופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול