אגיוקור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2004 | 21:03 | מאת: גלי

בהמלצת גסטרואנטרולוג,התחלתי טיפול באגיוקור (אובחנתי כסובלת מתסמונת המעי הרגיז). שאלותי הן: 1) איך הדרך המומלצת לבלוע את הגרגרים?זה לא נמס, קשה לבליעה ומגעיל... 2)מאז לקיחת האגיוקור,יש לי כאבי בטן (גזים?), בטן תפוחה,טעם לא טוב בפה,יובש. מה עושים? תודה מראש על התשובות גלי.

22/09/2004 | 21:41 | מאת: ד"ר אייל גל

הדרך המומלצת היא לשים כפית מהגרגרים על הלשון ולבלוע מהר עם כוס מים. אם אינך יכולה לבלוע או זה גורם לך החמרה, אל תשתמשי בתרופה ובקשי לעבור לתכשיר אחר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול