תוספי תזונה הגורמים למחלה ולכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2004 | 13:39 | מאת: נתיה

אני בת 60 וסובלת מקנדידה מזה כ 10 שנים. לאחרונה קיבלתי טיפול ב קנדיצידין פלוס וב ליב 2000 . התופעות מהן סבלתי מאז החלתי בטיפול: חום מעל 40 מעלות ומציאת חידק בשתן. (איני זוכרת חום כזה מימי), כאבי בטן, תפקודי כבד לא תקינים, בעיה בכליה. בקיצור מאז החלתי בטיפול כל הזמן בריאותי לקויה. שאלתי? האם ניתן לייחס לתוספי התזונה הנ"ל את התופעות שתיארתי? התוספים כן עוזרים להפחתת תסמיני הקנדידה אך מצד שני??? מה לעשות?

21/09/2004 | 20:59 | מאת: ד"ר אייל גל

אני מציע ללכת לרופא אמיתי ולא לשרלטנים המטפלים בקנדידה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול