קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2004 | 08:29 | מאת: דני

אני צריך לבצע בדיקת קולונוסקופיה אבל יש לי פיסורה עיקשת שלא עוברת האם אפשר לעבור את הקולונוסקופיה במצב זה ואיזה פיתרון יש לכך ?

21/09/2004 | 20:25 | מאת: ד"ר אייל גל

ניתן לבצע את הקולונוסקופיה גם עם הפיסורה, ניתן למרוח ג'ל מאלחש לפני הפעולה (כמו ג'ל עזרקאין). ד"ר גל

22/09/2004 | 14:58 | מאת: דני

והאם יכול להגרם נזק לסוגרים של פי הטבעת בגלל הפיסורה למרות שמשתמשים במישחה לאילחוש הכאבים

21/09/2004 | 21:06 | מאת: יואל

מה ההבדל בין אורוסטקופיה וירטואלית לאורוסטקופיה הרגילה החודרנית? והאם אפשר לגלות כיב קיבה בבדיקה כזו? ואם לא באיזה בדיקה כדאי להשתמש ?

22/09/2004 | 21:56 | מאת: ד"ר אייל גל

מה זה אורוסטקופיה? ומה הקשר לכיב קיבה? ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול