פרפולסיד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2004 | 01:42 | מאת: יונתן

רציתי לברר על כדור בשם פרפולסיד בזמנו רופא רשם לי אותו וזה מאוד עזר לכאבי הבטן לבעיות בקיבה ועצירויות. שום כדור אחר מאז לא עזר כמו הנ"ל האם הפרפולסיד ניתן לשימוש יומיומי? מה בעצם הוא עושה? האם הוא יכול ליגרום לתלות או בעיות אחרות?

21/09/2004 | 20:20 | מאת: ד"ר אייל גל

הכדור גורם לזירוז של התרוקנות הקיבה, מחזק את השסתום בין הושט לקיבה ומגביר את פעילות המעי. לצערנו הכדור הוצא משימוש סדיר עקב מספר ארועים של הפרעות קשות בקצב הלב בעיקר בצירוף תרופות מסויימות. היום הוא ניתן רק באישור מיוחד וקשה מאד להשיגו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול