קיבה שמיתרוקנת באיטיות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/09/2004 | 15:02 | מאת: דוד

אני בן 57 וסובל מנפיחות בבטן בצד שמאל, עשיתי את כל הבדיקות והכל תקין. לאחרונה עשיתי בדיקת מיפוי קיבה והתוצאה שהקיבה מתרוקנת באיטיות וכתוצאה מכך הקיבה מתנפחת,ואני עושה הרבה גרפסים ומרגיש לחצים בבטן העליונה,לאחרונה לקחתי כדור מוטיליום ומודל ויש מעט הטבה אך הבעייה לא נפתרה ואני סובל מלחצים וגרפסים שאלתי האם יש פתרון לבעייה . תודה.

20/09/2004 | 23:22 | מאת: ד"ר אייל גל

לצערי אין פתרונות טובים. אתה מקבל טיפול מתאים, יש להקפיד גם על ארוחות קטנות, למעט בשומן ומזון עתיר חלבונים בעיקר בלילה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול