כבד שומני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/09/2004 | 13:58 | מאת: יוסי

חג שמח,ושנה טובה לכולם. לפני 7 שנים בבדיקות הדם האינזימים ,יצאו גבוהים .אולטראסאונד כבד שומני דרגה 1. באותה תקופה בדיאטה קלה ירדו קצת האינזימים. היום אם מודעות לנושא ,ירדתי 15קילו. בדיקות הדם היום תקינות לחלוטין,שומנים סוכר ,אינזימים. האם לאחר 7 שנים של כבד שומני מומלץ לעבור היום בדיקה נוספת ,מיפוי ,ביופסיה. או שלאור הבדיקות התקינות לא מומלץ .בדיקת אלטרארסאונד היום כבד שומני דרגה 1,איברים נוספים הכל תקין.ומה אומר דרגה 1 בכבד שומני.

20/09/2004 | 23:21 | מאת: ד"ר אייל גל

מספיק מעקב אחרי בדיקות הדם. ברב המקרים המצב חולף עם הורדה במשקל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול