תרופה חדשה מבית אגיס?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/09/2004 | 23:36 | מאת: יורם

ביום 17 בספטמבר 2004 קיבלה החברה וחברת הבת Clay Park Labs Inc אישור אישור FDA לשיווק מיידי של התרופה Mesalamine Rectal Suspension Enema מרשות המזון והבריאות בארה"ב (FDA) לשיווק מיידי של התרופה Mesalamine Rectal Suspension Enema , שהינה הגרסה הגנרית לRectal - Rowasa Suspension Enema, של חברת Solvay SA . התכשיר משמש לטיפול בדלקות במערכת העיכול. החברה הינה החברה היחידה שקיבלה עד כה אישור גנרי לתכשיר זה. האם ידוע לך משהו בנושא הזה? האם זו תרופה חדשה, ומה הבשורה שלה לחולי דלקות במעי?

20/09/2004 | 23:09 | מאת: ד"ר אייל גל

מדובר בחוקנים מקבוצת ה 5ASA (כגון חוקני רפאסל או פנטסה) בצורה גנרית. הבשורה היחידה שזה יכול להביא היא הוזלה במחיר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול