מהי בדיקת קולונוסקופיה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/09/2004 | 00:21 | מאת: אלה

אישי סובל מטחורים פנימים, עקב כך הוא עבר קשירה והוא אמור לעשות בדיקת קולונוסקופיה. מהי אמורה לגלות? ושאלה נוספת האם הקשירה שהוא עבר אמורה לכאוב , למעלה מחודש ימים לאחר הטיפול. שאלה נוספת אלו בדיקות עוד הית ממליץ לערוך כאשר לפחות פעם בשבוע תוקף אותו שלשול חזק והאם כדור עצירה מסוג אימודייום, סטופד וכד, אינם גורמים נזק מצטבר. אודה לך על הארה בפתרון ובהבנת סוגיות אלו. בברכת שנת בריאות.

20/09/2004 | 21:38 | מאת: ד"ר אייל גל

קשירת טחורים יכולה לכאוב מספר שבועות, רצוי להתיעץ עם הכירורג. בבדיקת הקולונוסקופיה אמורים לזהות בעיות אחרות במעי הגס כגון פוליפים, גידולים וכו'. אין נזק בכדור אימודיום מדי פעם כל עוד השימוש לא מוגזם. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול