לחץ בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/09/2004 | 19:05 | מאת: דני

שלום רב יש לי כבר הרבה זמן לחץ בפי הטבעת תמיד לאחר שאני אוכל ישר אחרי האוכל יש לי צורך לרוקן את הקיבה ומין גירוי כזה בפי הטבעת מה זה יכול להיות והאם זה יכול להיות קשור לסרטן המעי הגס(חס וחלילה)

20/09/2004 | 21:27 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בגרוי ליציאה עקב רפלקס שקיים באופן נורמלי הגורם לרצון ליציאה לאחר אכילה. יש אנשים שאצלהם הרפלקס הזה מוגבר (כגון בתסמונת המעי הרגיש). במידה וקיים שינוי מדפוס היציאות הרגיל רצוי להבדק אצל רופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול