תכשירים פרוביוטיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/09/2004 | 12:38 | מאת: יעל

אני סובלת זה זמן רב מגזים ואובחנית כסובל מתסמונת המעי הרגיז לאחר ששללו כל דבר אחר לאחר בדיקות לא נעימות שעברתי מה הם תכשירים פרוביוטיים והאם הם עוזרים בהפחתת הגזים.תודה ושנה טובה

20/09/2004 | 21:07 | מאת: ד"ר אייל גל

תכשירים פרוביוטיים מכילים חיידקים מסוגים שונים בעיקר ממשפחת הלקטובצילוס העוזרים בשמירה על פלורת החיידקים הנורמלית במעי, מונעים התפתחות חיידקים מזיקים ויכולים לעזור בבעיות כגון דלקות מעי, שלשול לאחר אנטיביוטיקה, מעי רגיש ועודף גזים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול