המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/09/2004 | 12:29 | מאת: נעמה

שלום רב. אני סובלת מזה 8 שנים מכאבי בטן, שלשולים וכל הסימפטומים של התסמונת המרגיזה הזאת. שאלתי היא האם זלמק יכולה להתאים למקרי שלשול במעי הרגיז? האם אני יכולה לקחת פפברין על בסיס קבוע? אני ממש אובדת עצות ובעיקר סובלת מאוד. האם יש פיתרון?

18/09/2004 | 14:44 | מאת: ד"ר אייל גל

זלמק אינה מתאימה לחולות מעי רגיש הסובלות משלשול מכיוון שיא מגבירה את השלשול. יש פתרונות גם לחולים משלשלים באמצעות תזונה ותרופות המורידות את כמות השלשולים. התייעצי ברופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול