טיפול בקוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/09/2004 | 07:37 | מאת: גדי

לצערי התגלתה אצלי מחלת הקוליטיס, בן 35. קיבלתי טיפול ל-3 חודשים בראפאסל חוקן ואסאקול כדורים הרופא אמר לי שכנראה אאלץ להשתמש בכדורים למשך כל החיים האם ידוע על מקרים שבהם המחלה נעלמה או הגיעה למצב בו איך צורך בכדורים? הטיפול כרגע משפיע עלי באופן מלא ולאחר חודש טיפול נעלמו כל התסמינים. מהו המרשם המינימלי(!!) לשימור "המצב הקיים" ומניעת חזרת המחלה? בברכת שנה טובה.

18/09/2004 | 14:40 | מאת: ד"ר אייל גל

בדרך כלל אנו ממליצים על מנת אחזקה של 5ASA בכמות של 1-2 גרם ליום כדי להוריד את אחוז ההשנות והסיבוכים בעתיד. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול