אמבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2004 | 00:45 | מאת: יפית

אני סובלת משילשולים ובחילות כמעט חודש הרופא המטפל איבחן לפני שבוע פרזיטים - אמבות קיבלתי טיפול של מטרוגיל היום אני שבוע אחרי ועדין סובלת מבחילות קשות שמנטרלות אותי מאורך חיים נורמלי ופוגעת לי באכות החיים ברמה כזו שירדתי 7 קילו ויש לי אנטי לאוכל אני לא הולכת לעבודה כרגיל כי בימים אני פשוט תשושה נפשית ופיזית .יש לציין שהמצב השתפר מאז שאובחנה הבעיה אבל עדיין אני מאד סובלת , ברצוני לציין שאני סובלת מ IBS והפרזיטים מגרים את הבעיה ומחמירים את המצב למרות שאם לא היו סביר להניח שלא הייתי סובלת מסמפטום המחלה . האם עלי ללכת למיון ? אנא עזור לי אני מיואשת ושבורה . תודה

15/09/2004 | 23:41 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שאין כל קשר בין האמבות לסימפטומים שלך מכיוון שרב האמבות הנמצאות במעי אינן גורמות כלל לסימפטומים. רצוי לחזור לרופא המטפל ואולי לבצע בדיקות נוספות. ד"ר גל

16/09/2004 | 13:26 | מאת: יפית

אני בקשר רציף איתו בכל פעם שיש לי התקף בחילות - השילשולים עברו , דיברתי איתו שוב אתמול והוא ביקש להמשיך את הטיפול בטענה שזה יעלם לאט לאט , יש לציין שחל שיפור במצב עדיין יש בחילות נוראיות . האם יכול להיות שהאמבות מגרות לי את הIBS ולכן אני כ"כ סובלת וזה מקור הבעיה ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול