מורסות פריאנליות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/09/2004 | 21:51 | מאת: נעמה

שלום רב, אני בת 32 מאובחנת כחולת קרוהן מזה 11 שנה. באחרונה הופיעו שתי מורסות פריאנליות באזור פתח הווגינה. מה עושים?

15/09/2004 | 23:37 | מאת: ד"ר אייל גל

המורסות דורשות לרוב טיפול אנטיביוטי וניקוז כירורגי, עלייך לגשת לבדיקה של כירורג. ד"ר גל

16/09/2004 | 21:52 | מאת: יעלה

טופלתי אחרי שנים רבות של מורסות פריאנליות וניקוזים חוזרים ונישנים על ידי רב אומן. כלומר רופא. אבל אחד שהצליח לעזור לי בלי לעשות שום נזק. אם תרצי אוכל לשלוח לך את שמו לאימייל שלך.

17/09/2004 | 16:17 | מאת: ליעלה

ארצה בהחלט, תודה. האי-מייל שלי הוא [email protected] שנה טובה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול